info@avalon.co.nl 06 49 708 628

Avalon Readings – Karin

Avalon Readings KarinAvalon Readings - Karin 

Soms heb je hulp nodig bij het herontdekken van positiviteit in je leven en het dankbaar voelen voor je bestaan zodat al jouw gevoelige kanalen, "channels" zich kunnen openen en je je goed voelt in jezelf wat je omstandigheden ook zijn, je jezelf kunt transformeren en je de stroom van het leven kunt omarmen! Laat mij je helpen om je eigen sterkte te voelen en je eigen weg op je levenspad te vinden.

Wil je meer weten hoe je:

  • je intuïtie kunt herkennen
  • je intuïtie kunt toepassen in je leven
  • constructief kunt (leren) denken
  • symbolen kunt toepassen (die zich tijdens de reading laten zien) en zo een anker hebt voor je welzijn
  • verder kan gaan in je leven?

Een Avalon Reading is inspirerend en je situatie kan al tijdens de reading helderder voor je worden. Uiteindelijk maak je zelf de keuzes in je leven, je hebt aanreikingen en inzichten gekregen om vol goede moed je levensreis op bekende en nieuwe paden in te slaan.

Ik kijk ernaar uit om met jouw unieke vragen te werken en je zo verder op weg te helpen.

Als je voelt dat je een reading wilt hebben stuur me een email . We maken dan snel een afspraak. 

Vanaf mijn vierde jaar heb ik bewust eenheids ervaringen meegemaakt die mijn leven gevormd hebben. Eén van die ervaringen - in 2002 - veranderde mijn leven ingrijpend. Na bijna vier dagen de bouwstenen van materie gezien te hebben en ondergedompeld te zijn geweest in de liefdevolle universele vibratie en frequentie van alles om mij heen werd mijn helderziendheid en heldervoelendheid gedurende de maanden daarna versterkt.

Sinds die tijd heb ik rond de 1000 readings gegeven - o.a. in Avalon, Glastonbury waar ik bijna 20 jaar gewoond heb- waaronder ook spiritual healing sessies (EnergySoma Alignments, nu alleen op verzoek) en heb ik mijn internationale cliënten geholpen met het vinden van hun weg, het vinden van hun stem, hun intuïtie en de weg naar hun hart.

 

Save

Save

Save

Save

Save