info@avalon.co.nl 06 49 708 628

IMG_0928Sig gaf mij een Tarot Reading vanmiddag, op 1 januari 2016.

Het is fijn om de mogelijkheden te zien die op mijn pad kunnen komen in dit nieuwe jaar: mooie ontwikkelingen in mijn reading werk, een pelgrimage, nieuwe inzichtingen en ik als Stier, stevig met mijn voeten in de aarde me bezighouden met ‘hemelse’ zaken, het ‘afsterven’ van een oud gedachtengoed en een *kabam* inzicht dat mijn spirituele denken zal doen schudden! En nog veel meer maar dat moet ik nog even op me in laten werken.

Ik ben er klaar voor! Kom maar op 2016… Nice to meet you!

Wil je ook een Tarot Reading met Sig? Schrijf hem een email hier.

Receive our 7 TOP TIPS to live a Magical Life.
Enter your email address (and get our newsletter too) in the box on the top right of this page.

 

Karin Schluter – Eiland 2 – 1601 KZ Enkhuizen – The Netherlands – karinschluter@gmail.com

 

 

 

Geef een reactie