info@avalon.co.nl 06 49 708 628

EnergySoma Healing

Ben je steeds maar vermoeid? Heb je moeite met ontstressen?  Mis je je zelfvertrouwen?  Zijn je lijf en energie uit balans?
Je mist even de *spark* in je leven, maar je wil stralen en je wil weer laten zien dat het goed met je gaat op alle niveaus!

Stralen EnergySoma Healing
Ben je benieuwd hoe het voelt om weer volledig gezien te worden, je zelf te zien en je te voelen stralen van binnen uit? Wil je je weer sterk voelen in jezelf, weer stevig in je eigen energie staan? Heb je last van je lijf, doet het niet wat jij wil? Tijdens een EnergySoma Healing maak je weer contact met jouw geboorte recht: om stralend in je ziel te staan en dit met je mee te dragen in de wereld.

Je intuïtie vertelt je dat er iets moet veranderen en je weet dat je weer gezien wilt worden. Je wil je eigen licht weer laten schijnen.

Maak nu een afspraak voor een EnergySoma Healing!

Een EnergySoma Healing helpt je de balans in je energie te herstellen. Ik werk met je energie veld (je aura) en ook magnetiseer ik 'hands-on', op je lichaam. De spirituele wereld is mijn leidraad. Je houdt een aarde steen vast en om je hele wezen weer in evenwicht te brengen, doen we ook een energysoma healing - karin schlutergezamenlijke visualisatie.

Sinds 2000 werk ik met helende energie (eerst in Glastonbury en later in Nederland) mijn leraar was Patricia MacManaway in Schotland en in 2007 heb ik in Engeland de Holistic Massage Therapy opleiding  en medische basis kennis gevolgd en afgerond aan het Yeovil College in Somerset.  Ik wilde een all-round opleiding volgen om zo optimaal mijn EnergySoma Healing clienten te kunnen helpen.

EnergySoma Healing sessies en de Personal Healing Week worden gegeven door Karin Schluter. Zij woonde en werkte 18 jaar in Glastonbury, Avalon en brengt nu haar diepe Avalonian ervaring naar haar healing/reading werk in Nederland en - internationaal on-line.

Ervaringen van enkele cliënten:
"Tijdens de behandeling voelde het alsof er gouden honing in mijn lichaam werd gegoten" - "Na mijn 'val' heb je me echt geholpen om weer op te staan en de behandelingen waren geweldig... voor zowel mijn knie als schouder..." - "Na de healing voelde ik me niet alleen fysiek verkwikt door haar behandeling, maar ook emotioneel getroost en aangemoedigd om mijn inzet en energie te steken in de plannen die ik voor ogen had. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen".

Voor informatie en afspraken in Enkhuizen bel 0649708628 of stuur een email.