info@avalon.co.nl 06 49 708 628

Practical Channeling: Email | Skype

{:nl}narcissen in vaasHeb je vragen waar je al een tijdje mee zit, of heb je situaties in je leven
waar je graag een andere kijk op wilt krijgen?

Woon je ‘weg’ van Enkhuizen of Nederland? Wil je wel graag een Practical Channeling ontvangen?

Zo gaan we samen aan het werk om voor jou een Practical Channeling te schrijven:

  • Je stuurt een email met je vragen
  • Je maakt een on-line betaling €45. Nieuwe Subscribers als je je net hebt ingeschreven heb je een kortingscode gekregen (staat onder aan de 7 Top Tips email) en je voegt deze toe in de email. Je krijgt dan de reading met een fijne korting!
  • Je krijgt antwoord van mij met de datum van de email channeling
  • Dezelfde datum krijg je na een paar uur je uitgebreide email binnen
  • Of we maken een Skype afspraak om je vragen te beantwoorden.

Als je liever een Skype Practical Channeling wilt, schrijf me dan even een email en ik stuur je mijn Skype naam door met verder alle gegevens voor het maken van een afspraak.

Ik schrijf de Practical Channelings (Practical omdat de readings down-to-Earth en to the point zijn) op mijn werkplek in de keuken, het is een warme voedende plek waar nèt buiten het keukenraam het water van het IJsselmeer stroomt.

Een betere omgeving met voldoende ‘flow’ om Practical Channelings te geven kan ik me niet voorstellen!{:}{:en}

{:}